Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
Covadis is al sinds 2005 de ontwikkelafdeling van Inspectrum

Inspectrum

Al sinds 2005 ontwikkelt Covadis software voor Inspectrum. Inspectrum is de specialist in planmatig beheer van vastgoed, infrastructuur, groen en openbare ruimte.

Inspectrum

Inspectrum is expert als het gaat om het planmatig beheer van vastgoed, infrastructuur, groen en openbare ruimte. Inspectrum verzamelt gegevens waarmee organisaties hun taken op het gebied van beheer en onderhoud van vastgoed, openbare ruimte, verkeer en vervoer en infrastructuur kunnen plannen en verbeteren. Dit zijn met name gemeenten, provincies, waterschappen en vastgoedbeheerders Dit zorgt voor effectief onderhoud en een betere woon- en leefomgeving.

Logo inspectrum
Logo inspectrum

Inspectrum richt zich op vier aandachtsgebieden

Vastgoed

Alles met betrekking tot het beheer van gebouwen. Van onderhoudsplanningen tot woningwaardering, bouwkundige opnamen, bouwbegeleiding, onderzoeken.

Infrastructuur

Het in kaart brengen van infrastructurele werken en uitvoeren van weginventarisaties en weginspecties.

Groen en openbare ruimte

Inspecteren van straatmeubilair, verlichting, groenstroken en bomen. De inspecteurs van Inspectrum gaan op pad met hun handcomputer en zorgen voor een grondige inventarisatie.

Verkeer en vervoer

De inspecteurs van Inspectrum verzamelen gegevens met moderne hulpmiddelen via tellingen, enquêtes of interviews. Voorbeelden hiervan zijn een parkeeronderzoek, een verkeerstelling, onderzoek naar het inrichten van de openbare ruimte of het onderzoeken van knelpunten in het verkeer.

Covadis werkt al sinds 2005 samen met dit bedrijf uit Velp. De applicaties die Inspectrum gebruikt voor het inwinnen van gegevens in het veld, zijn door Covadis ontwikkeld. Ook verzorgen wij het onderhoud van de applicatie en de dataverwerking.

Daarnaast zijn wij verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de website van Inspectrum en het achterliggende serviceportaal. Dit serviceportaal kan gebruikt worden door klanten van Inspectrum. Hiermee kunnen zij de voortgang van hun projecten volgen, krijgen ze toegang tot projectdossiers, kunnen ze dossiers up- en downloaden, enzovoorts.

Omdat Inspectrum zelf geen softwarespecialisten in dienst heeft, fungeren wij als softwareontwikkelingsafdeling van het bedrijf. Onze samenwerking met Inspectrum is langdurig en intensief. We denken mee over nieuwe toepassingen waarmee Inspectrum haar klanten nóg beter van dienst kan zijn. Ook gaan we mee naar eindklanten om na te denken over oplossingen voor hun wensen.

Een greep uit onze opdrachtgevers

Logo Mondriaan fonds 1
Sigmax Logo
Radboud
Prorail logo
Beeckestijn Logo
Logo umc utrecht 1
Bolletje Typeface Logo
Logo waterschap

"Covadis is al sinds 2005 onze partner voor de ontwikkeling van software en webapplicaties. We hebben samen al verschillende succesvolle projecten gerealiseerd. Als het gaat om de ontwikkeling van software, dan spreken we dezelfde taal. Daarom is de samenwerking met Covadis voor ons niet meer weg te denken. Wij waarderen hun vakmanschap, creativiteit en flexibiliteit."

Rob de Jong - Directeur Inspectrum
Klok icoon

Snel starten?

Geen probleem. Wij hebben een groot team en zijn flexibel ingericht.

Doelgericht icoon

Doelgericht

Nieuwbouw, moderniseren of doorontwikkeling. Altijd met een helder doel.

Puzzel icoon

Schaalbaar en flexibel

Klein beginnen. Groot groeien. Op- of afschalen? Doen we.

Veilig icoon

In jouw eigendom

De software is volledig jouw eigendom. Geen gedoe.

Gebouw icoon

Meer dan 70 specialisten

Met meer dan 70 experts hebben we altijd de juiste specialisten voor jouw project.

Beste icoon

Hoog kennisniveau

En dat houden we zo.

Neem contact met ons op

Anouk Portret

Snel en vrijblijvend

We helpen je graag!

“Heb je een vraag over jouw softwareproject, wil je meer informatie ontvangen óf kunnen we je ergens anders mee van dienst zijn?”

Bel mij: 026 361 6600

We helpen je graag, neem hier contact met ons op!

Anouk Portret