Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X

Senefelder Misset

Senefelder Misset Doetinchem (SMD) is dienstverlener op het gebied van drukwerkoplossingen en ondersteuning in de gehele grafische keten. Zowel voor grote, middelgrote en kleine uitgevers alsmede voor verenigingen, stichtingen en charitatieve instellingen met uitgeefactiviteiten.

Smd 264
Fullservice grafisch dienstverlener

Alles over Senefelder Misset

SMD kan klanten ontzorgen bij de voorbereiding en uitvoering van de grafische en logistieke werkzaamheden. Dat kan beginnen bij de vormgeving en opmaak van pagina’s tot aan de (postale) distributie aan het einde van de keten.

In de functie van vooruitgeschoven post van PostNl en andere postale aanbieders, vindt na het afdrukken en binden van tijdschriften de postale voorbereiding plaats voor dat deel van de oplage dat aan abonnees wordt gezonden. Dat begint met het verwerken van de adresbestanden van klanten, vervolgens de omzetting naar intern verwerkbare formaten en uiteindelijk resulterend in inkjet-bestanden die gebruikt worden om de individuele tijdschriften van de juiste NAW-gegevens van abonnees te voorzien. Dat kan op een papieren of folieverpakking of rechtstreeks op het omslag.

Samenwerking met Covadis

Ontwikkeling applicatie

Voor dit doel is in de afgelopen 10 jaar een eigen applicatie ontwikkeld die nu op korte termijn vervangen gaat worden door een samen met Covadis ontwikkelde applicatie. Daardoor is het beheer in de toekomst gewaarborgd, wordt uitgegaan van actuele standaards in de ontwikkeling van software en is SMD beter voorbereid om in te kunnen spelen op de voortdurend in beweging zijnde markt van postale aanbieders.

Senefelder logo

Vanaf de eerste kennismaking was het gevoel goed, omdat de inhoud centraal stond en niet het verkooppraatje.

Daarnaast waren we snel in staat door te dringen tot de kern van onze casus en bleek het vermogen zich in betrekkelijk korte tijd te verdiepen in deze complexe materie groot.

En tot slot is de samenwerking gedurende het project goed, constructief en effectief en liggen de gesteld doelen binnen bereik.

Henri Holler - Business Controller SMD

Hoi! Ik ben Addick. Wil je vrijblijvend sparren?

Covadis addick werkt