Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
Covadis helpt Van Boekel het overzicht binnen projecten te behouden

Van Boekel

Van Boekel bouwt voor de publieke en private opdrachtgever onder andere aan waterbouw, utilitaire bouw en civiele betonbouw. Covadis mocht Van Boekel helpen het overzicht te behouden binnen hun projecten.

Bouwvakker Van Boekel
Maak kennis met Van Boekel

Brabants hybride bouwbedrijf

Het in de jaren β€˜60 opgerichte familiebedrijf Van Boekel is thuis in infra, waterbouw Γ©n utiliteit. Als hybride bouwbedrijf met verschillende specialisaties levert Van Boekel duurzame antwoorden op civieltechnische, milieutechnische en ontwikkelingsvragen voor de openbare ruimte. Van Boekel zet zich gedurende de gehele projecten in als partner. Daarnaast blijft het familiebedrijf met mooie opdrachtgevers als waterschappen en binnen- en buitenlandse opdrachtgevers nog altijd groeien.

Van Boekel Vrachtwagen
Van Boekel Vrachtwagen
De samenwerking

Covadis & Van Boekel

Afgelopen jaar schakelde Van Boekel Covadis in met de vraag om de data binnen projecten overzichtelijker te maken. Covadis bracht de financiΓ«le en projectdata samen, waarmee het projectmanagement voor Van Boekel werd versoepeld. Dit nauwkeurige en snelle werkproces voor Van Boekel is een mooi eindresultaat van een prettige samenwerking!

Hoi! Ik ben Addick. Wil je vrijblijvend sparren?

Covadis addick werkt