Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X

Waterschap Rijn en IJssel

Deze opdrachtgever zet zich in voor het garanderen van veiligheid, zuiverheid en een gebalanceerd waterpeil. Door het beheren van grondwaterpeilen, het zuiveren van rioolwater en het onderhouden van schoon water in beken, sloten en rivieren, zorgt Waterschap Rijn en IJssel ervoor dat het water in onze omgeving ons dient in plaats van problemen veroorzaakt.

MF01831 1
MF01831 1
Maak kennis met onze opdrachtgever

Waterschap Rijn en IJssel en wat zij doen

Waterschap Rijn en IJssel heeft een constante blik op de toekomst en het klimaat, Ze werken met alle beschikbare kennis om het water te beheren op een manier die ons allen ten goede komt.

Dankzij Covadis kan Waterschap Rijn en IJssel nu via een app op afstand de fysieke poort bij diverse locaties openen. Op basis van de tijd van het gesprek, wordt gekeken welke medewerker er beschikbaar is, zo wordt voorkomen dat een medewerker 's nachts wordt gebeld. Daarnaast wordt gekeken naar de GPS locatie. Is er toevallig iemand op de locatie aanwezig, dan wordt deze persoon gebeld en kan de poort openen via de app.

Logo waterschap trans
"De samenwerking verloopt uitstekend. Er is sprake van effectieve communicatie, een sterke samenwerkingsdynamiek en een efficiënte probleemoplossing. We hebben een goede sfeer waarin we elkaar vertrouwen en helpen. Het resultaat? Succes met de app en een fijne samenwerking. Kortom, de samenwerking voldoet aan alle verwachtingen."

Erwin Kolkman - Zuiveringstechnicus

Wij werken o.a. voor

Venstertechniek logo
Bolletje logo
Cadac Group Logo Transparant
Logo Mondriaan Fonds
Van Raam logo
Prorail logo
Logo waterschap trans 1
Rademaker logo
Beeckestijn Business School logo
Sigmax Logo
Nieuwestroomlogopayoffblauw v2
Forever direct logo
Cooper Vision Logo Groot
Morsinkhoff Rymoplast
Ferro techniek
Concrefy logo
Van Boekel Logo
Qoffy Logo RGB hor Zwart blauw
Mombarg beton
Senefelder logo

Hoi! Ik ben Addick. Wil je vrijblijvend sparren?

Covadis addick werkt