Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
24 november

Pizza-avond .NET MAUI en Blazor

Op donderdag 24 november vindt de eerste editie van de Covadis pizza-avond plaats. Tijdens deze pizza-avond gaan we zelf aan de slag met de theorie die we van Gerald Versluis geleerd hebben. Gerald heeft tijdens de kennissessie op 29 september de mogelijkheden van .NET MAUI en Blazor laten zien. En hoe je deze kan combineren. Nu is het tijd om zelf aan de slag te gaan! Ben je hier niet bij geweest? Geen zorgen. Je kan prima meedoen.

IMG 2882 2

Wat is een Covadis pizza-avond?

Tijdens de pizza-avond ga je op een laagdrempelige manier aan de slag met nieuwe technieken. Je werkt samen en leert op zo’n avond veel van elkaar. Natuurlijk wordt er ook heerlijk gegeten en is het kort samengevat gewoon een leuke en gezellige avond!

.NET MAUI en Blazor

.NET MAUI

.NET MAUI biedt een flexibele en tegelijkertijd krachtige manier om apps te creëren voor Android, IOS, macOS en Windows. Je maakt hiervoor gebruik van C# en .NET, in plaats van de native talen zoals Java/Kotlin en C#.

Blazor

Blazor is een open source framework om moderne webapplicaties mee te ontwikkelen. Moderne

webapplicaties zijn snel en responsive. Daarnaast bieden ze ook een goede gebruikerservaring door asynchroon met de server te communiceren. Kortom: een gebruiker moet niet het gevoel hebben dat hij/zij op een website zit, maar een applicatie gebruikt. Met Blazor kun je deze applicaties ontwikkelen in de vertrouwde omgeving van C# en .NET, wat voor .NET ontwikkelaars natuurlijk een mooi voordeel is.

Donderdag 24 november

Programma

Op donderdag 24 november ben je vanaf 18:00 uur van harte welkom! Van 18:00 tot 21:00 ga je aan de slag in groepsverband. Mocht je het leuk vinden om aan de groep te laten zien wat jullie deze avond voor elkaar hebben weten te boksen. Dan is er van 21:00 tot 21:30 de mogelijkheid om te presenteren. Wees niet bang. Niets moet, alles mag.

Meld je hier gratis aan!

Zin in een leerzame en vooral gezellige avond? Schrijf je dan in! Let wel even op: Neem je eigen laptop mee en zorg dat je Visual Studio 2022 en de laatste versie van .NET hebt geïnstalleerd. Dan kun je gelijk aan de slag!

We helpen je graag, neem hier contact met ons op!

Anouk Portret