Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X

Covadis verwelkomt nieuwe opdrachtgever Mombarg Beton

Ook Mombarg Beton heeft zich gevoegd bij de opdrachtgevers van Covadis. Mombarg Beton maakt intern al gebruik van maatwerk software, maar heeft de wens om meer van haar bedrijfsprocessen te automatiseren. Hiervoor hebben zij Covadis als partner in de arm genomen.

Buiten werkplaats van Mombarg Beton

Mombarg Beton

Mombarg Beton is al meer dan 30 jaar specialist op het gebied van prefab betonelementen. Met een team van ervaren vakmensen produceren zij prefab kelders, putten en bouwelementen zoals trappen en casco’s. Deze producten worden geleverd aan een breed scala aan klanten. Denk hierbij aan grote en kleine aannemers, particulieren en de bouwmaterialenhandel.

Prefab betonnen kelders geven voor relatief weinig geld veel extra ruimte aan een huis. De betonnen kelders van Mombarg zijn in het hele land te vinden als thuisbioscoop, biljartruimte, bar, sauna, wijnkelder, parkeergelegenheid etc. De betonnen kelders worden fabrieksmatig geproduceerd en hebben daardoor gegarandeerd een hoge kwaliteit. Een ander groot voordeel van prefab kelders is dat deze in één dag geplaatst kunnen worden. Dit zorgt voor een aanzienlijk verkorte bouwtijd.

Partnerschap Covadis

Mombarg Beton is altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden en spelen in op ontwikkelingen in de markt. Zij luisteren naar hun klanten en zetten deze wensen om in een oplossing. Om voorop te blijven lopen in hun sector, zochten zij een partner voor de automatisering van hun bedrijfsprocessen. Deze partner hebben zij gevonden in Covadis.

Het ontwikkelteam van Covadis is voor Mombarg Beton een verlengstuk van hun eigen organisatie. Als partner zijn we nauw betrokken bij de ontwikkelingen van Mombarg Beton en kunnen we inspelen op kansen in deze sector. Voor Mombarg Beton zet Covadis een scrumteam in dat bestaat uit een architect, analist, meerdere ontwikkelaars en een tester.

Ontwikkeling calculatiemodule

Dit scrumteam is inmiddels gestart met de ontwikkeling van een calculatiemodule. Met deze calculatiemodule kunnen klanten van Mombarg Beton zelf de prijs voor hun prefab betonelement(en) berekenen. De eerste ontwerpen voor deze module liggen al klaar. In zogeheten ‘sprints’ wordt er iedere twee weken een werkend stukje software opgeleverd. Dit ontwikkelteam zal structureel betrokken blijven bij Mombarg Beton om nieuwe ideeën uit te werken en te ontwikkelen, of om bestaande applicaties te optimaliseren.

We helpen je graag, neem hier contact met ons op!

Anouk Portret