Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
Covadis vindt

Nieuwe partner in NieuweStroom

Onlangs heeft Covadis een nieuwe opdrachtgever mogen verwelkomen: NieuweStroom. NieuweStroom is een jonge, innovatieve leverancier van energie. Als partner denken wij actief mee over de technische mogelijkheden voor dit bedrijf. Zo komen we samen tot slimme oplossingen, waardoor NieuweStroom kan blijven innoveren en vooroplopen op de energiemarkt.

Stoompalen tegen schemerende achtergrond

NieuweStroom

Met een totaal nieuwe manier van energie leveren, heeft NieuweStroom de ambitie om andere partijen op de kleinverbruikersmarkt voor te blijven. Dit doen zij door transparant te zijn over energieprijzen, volledig inzicht te geven in het verbruik, geen vaste termijncontracten af te sluiten en 10-30% goedkoper te zijn dan β€œoude stroom”.

Iedere dag zijn er 24 verschillende uurtarieven voor stroom. NieuweStroom koppelt de actuele stroomtarieven aan het daadwerkelijke verbruik. NieuweStroom factureert de spotmarktprijs van dat moment plus een geringe opslag. De beursprijzen zijn openbaar en de verbruiker kan zijn factuur te allen tijde controleren.

Ook op het gebied van contracten doet NieuweStroom het anders. Zij kopen namelijk dagelijks energie in voor morgen. Wanneer een klant over wil stappen naar een andere leverancier, kopen zij geen energie meer in voor deze klant. Hierdoor zit je bij NieuweStroom dus nooit gebonden aan vaste jaarcontracten met vaste tarieven.

Covadis als professionele partner

NieuweStroom loopt in zijn branche voorop en is erg ambitieus. NieuweStroom is een kleine organisatie die haar tarieven laag kan houden door het grootste gedeelte van haar processen te automatiseren. Op dit vlak hebben zij een innovatieve en betrouwbare partner nodig. Zij hebben deze partner gevonden in Covadis, dat met een vakkundig team van analisten, architecten, ontwikkelaars en testers werkt aan slimme, kostenbesparende oplossingen voor NieuweStroom.

Ontwerpfase gestart

De ontwerpfase van het eerste project is inmiddels in volle gang. Het ontwerp is een resultaat van nauw overleg tussen gebruikers, de technische afdeling van NieuweStroom en de analisten en architecten van Covadis. Wanneer het ontwerp rond is, gaan de ontwikkelaars van start. Voor de toekomst zijn er ook plannen voor het inzetten van IoT om op een slimme manier energie te besparen. We kijken uit naar een prettige, langdurige samenwerking met NieuweStroom.

We helpen je graag, neem hier contact met ons op!

Anouk Portret