Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
Covadis levert ontwikkelteam voor doorontwikkeling en herbouw bestaande software

NieuweStroom

NieuweStroom levert energie op een moderne manier. De transparante maatschappij rekent de spotmarktprijs op basis van daadwerkelijk gebruik. Stroom is zo ineens 10 tot 30% goedkoper.

Header nieuwestroom

Met een totaal nieuwe manier van energiedienstverlening, heeft NieuweStroom de ambitie om andere partijen op de kleinverbruikersmarkt voor te blijven. Dit doen zij door volledig transparant te zijn over energieprijzen, volledig inzicht te geven in het verbruik, geen vaste termijncontracten af te sluiten en hiermee historisch bewezen 10 tot 30% goedkoper te zijn dan 'oude stroom'.

Iedere dag zijn er 24 verschillende uurtarieven (spotmarktprijs) voor stroom. NieuweStroom koppelt deze actuele stroomtarieven aan het daadwerkelijke verbruik van elke klant. NieuweStroom factureert de spotmarktprijs van dat moment plus een afgesproken geringe opslag. De spotmarktprijzen zijn openbaar en de verbruiker kan zijn factuur te allen tijde controleren.

Logo nieuwestroom

Ook op het gebied van contracten doet NieuweStroom het anders. Zij kopen namelijk dagelijks energie in voor morgen. Wanneer een klant over wil stappen naar een andere leverancier of dienstverlener, kopen zij geen energie meer in voor deze klant. Hierdoor zit je bij NieuweStroom dus nooit vast aan jaarcontracten met vaste tarieven.

Ambitieus

NieuweStroom loopt in zijn branche voorop en is erg ambitieus. NieuweStroom is een kleine organisatie die haar tarieven laag kan houden door het grootste gedeelte van haar processen te automatiseren. Op dit vlak hebben zij een innovatieve en betrouwbare partner nodig. Zij hebben deze partner gevonden in Covadis.

Aan de projecten voor NieuweStroom werkt continu een scrumteam met een analist, meerdere ontwikkelaars, een software architect en een tester. Iedere week gaat de analist naar het kantoor van NieuweStroom in Maastricht om voortgang en nieuwe functionaliteiten te bespreken.

Projecten

Een greep uit de projecten die Covadis voor NieuweStroom ontwikkelde:

  • Big data database
  • Webapplicatie met facturatiemodule

Lees hier in onderstaande cases meer over!

"Wij, als NieuweStroom, creëren de stroomversnelling naar een schoon en toekomstbestendig energiesysteem. Covadis voelt als een onderdeel van NieuweStroom, ook al zijn we twee aparte organisaties. Een goed partnership tussen twee bedrijven, waarbij Covadis kritisch meedenkt en kwaliteit op hoog niveau levert, zodat NieuweStroom zijn ambities kan waarmaken."


Erik Veer - manager energy development NieuweStroom

Klok icoon

Snel starten?

Geen probleem. Wij hebben een groot team en zijn flexibel ingericht.

Doelgericht icoon

Doelgericht

Nieuwbouw, moderniseren of doorontwikkeling. Altijd met een helder doel.

Puzzel icoon

Schaalbaar en flexibel

Klein beginnen. Groot groeien. Op- of afschalen? Doen we.

Veilig icoon

In jouw eigendom

De software is volledig jouw eigendom. Geen gedoe.

Gebouw icoon

50+ specialisten

Waarom ver zoeken als het ook in de buurt zit?!

Beste icoon

Hoog kennisniveau

En dat houden we zo.

Sparren over jouw softwarevraagstuk?

Covadis addick werkt

Addick Hutzezon

Adviseur

“Benieuwd hoe ons team voor jou van meerwaarde kan zijn? Ik denk graag mee over jouw softwarevraagstuk”

Bel mij: +31633726116

Hoi! Ik ben Addick. Wil je vrijblijvend sparren?

Covadis addick werkt