Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
15 maart

Kennissessie Henry Been

Op woensdag 15 maart is het tijd voor weer een Developer Meetup: een kennissessie met Henry Been! Henry verzorgde al eens eerder bij ons een kennissessie, dus we kunnen eerlijk zeggen dat de verwachtingen hoog zijn.

Henry Been, DevOps & Azure architect uit Texel, gaat het met ons hebben over infrastructure as code met Bicep. Een sessie die je niet wil missen als .NET developer dus!

Ontdek alles over Henry, het programma en jouw inschrijving hieronder!

Covadis Niice Digital Marketing 220519 HQ 0887 min 1
Interactieve presentatie

Infrastructure as code met Bicep

De infrastructuur van de cloud is vaak erg complex in moderne applicaties Γ©n door een agile werkwijze vaak aan verandering onderhevig. Dit wil je niet iedere keer, bij alle omgevingen, handmatig doen. In Azure hebben we daarom Azure Resource Manager; een API om je Azure resources mee te beheren. Sinds kort is daar een nieuwe techniek bij: Bicep.

Henry Been neemt ons 15 maart mee door Bicep en leert ons hoe je een architectuur zo opzet dat je jouw code snel en goed kunt uitrollen. Hij gaat hierbij in op syntax, handmatige deployment en het geavanceerdere werk zoals nesting, loops en condities.

De presentatie is hands-on, bestaat uit maximaal 10 minuten aan sheets en is gefocust op samen met het publiek een architectuur opzetten in Bicep. Niet te missen dus voor de moderne software developer.

Henry Been
Henry Been
Over Henry Been

DevOps & Azure architect

Henry Been werkt als zelfstandig DevOps & Azure architect vanuit Texel voor verschillende klanten. Daarnaast werkt hij als consultant en deelt hij graag wat hij zelf heeft geleerd met anderen via conferenties, zijn blog en trainingen.

β€œEen event als dit vind ik echt goed. Kennisdeling is zo belangrijk. Het is mooi om te zien dat dit ook buiten de randstad gedaan wordt, waar je events als dit vaker ziet... Een goede developer zou eigenlijk voor iedere veertig uur dat hij aan het werk is een paar uur aan zelfstudie moeten doen.” - aldus Henry over de vorige kennissessie die hij bij ons verzorgde.

Woensdag 15 maart

Het programma

De kennissessie vindt plaats in het Covadis Kantoor te Doetinchem, aan de Expeditieweg 6a (7007 CM). De avond ziet er als volgt uit:

  • 17:30 - 19:00: Inloop en diner
  • 19:00 - 20:30: Kennissessie
  • 20:30: Afsluitende borrel

Meld je hier gratis aan!

Ben jij klaar voor een gezonde dosis kennis over Infrastructure as code met Bicep? Schrijf je dan in voor deze interactieve kennissessie met Henry Been!

Hoi! Ik ben Addick. Wil je vrijblijvend sparren?

Covadis addick werkt