Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
Inzichtelijk en makkelijk te beheren

GIS applicatie

Bedrijven die gebruik maken van Geografische Informatie Systemen (GIS) staan tegenwoordig voor de nodige uitdagingen. Het is voor hen essentieel dat geografische datagegevens inzichtelijk en makkelijk te beheren zijn.

Standaard GIS-applicaties zijn vaak geen ideale oplossing. Deze zijn veelal log, complex, duur en niet altijd online beschikbaar. Dat kan beter en dat is precies wat softwarebedrijf Covadis uit Doetinchem doet.

Map gis
Ervaren en effectief

Al 15 jaar ervaring in GIS

Covadis heeft al ruim vijftien jaar ervaring met GIS. Dit heeft niet alleen als voordeel dat we een grote hoeveelheid GIS-specialisten in de gelederen hebben. Het betekent ook dat we snel en voordelig leveren. Door onze jarenlange ervaring hebben we veel kennis van standaard frameworks waar we snel jouw wensen mee realiseren. Heb je een maatwerk GIS-applicatie nodig voor in jouw onderneming? Geen probleem, want dat kan Covadis. Bovendien kan Covadis ook het gehele onderhoud voorzien. Voor vragen zijn we met onze klantgerichte houding altijd bereikbaar.

GIS applicatie op een laptop
GIS applicatie op een laptop
Standaard

GIS-applicaties

GIS-applicaties worden door steeds meer organisaties gebruikt. Toch werken deze applicaties vaak niet op een gebruiksvriendelijke manier. Bepaalde aspecten werken anders dan je zou willen.

GIS-applicaties draaien niet altijd online, terwijl je ze overal zou willen aanroepen via internet. Daarbij ontwikkelen bijna alle leveranciers van GIS-software standaard applicaties.

Deze zijn vaak:

  • Log en groot
  • Ouderwets
  • Complex
  • Duur

Dit kan allemaal een stuk makkelijker en voordeliger. En dat is precies wat we doen bij Covadis.

Een greep uit onze opdrachtgevers

Logo Mondriaan fonds 1
Sigmax Logo
Radboud
Prorail logo
Beeckestijn Logo
Logo umc utrecht 1
Bolletje Typeface Logo
Logo waterschap

GIS-software op maat

Covadis ontwikkelt GIS-applicaties op maat. De applicatie doet alleen wat jij wil en het werkt op de manier waarop jij wil dat het werkt. De GIS-toepassingen die door Covadis ontwikkeld zijn, werken online en zijn vanuit één bron op ieder device bereikbaar, overal ter wereld.

Hieronder vind je een greep uit onze projecten.

GIS Koppelen

Bij Covadis doen we er niet moeilijk over om de GIS-software te koppelen aan de bestaande software en systemen in jouw bedrijf. Dit betekent dat er in jouw organisatie niets aangepast hoeft te worden en dat medewerkers geen tijdrovende cursussen nodig hebben. De nieuwe GIS-software werkt direct en vloeiend mee in de bedrijfsprocessen. Dat kan alleen bij Covadis.

Aan de slag met jouw eigen GIS applicatie

Snel starten

In een snel veranderende markt is snelheid essentieel. Daarom zijn we zo ingericht dat we snel voor je aan de slag kunnen. Onze kennis en gestroomlijnde processen maken dat we zeer snel kunnen beginnen. De eerste stap is snel gemaakt en samen met de klant schakelen we verder op naar behoefte. Een goed idee verdient directe aandacht opdat het momentum niet verloren gaat. Door onze laagdrempelige aanpak kun je vandaag nog beginnen om de wens van morgen te realiseren.

Flexibele teams
Je hebt tijdens een ontwikkelproces nooit constant dezelfde expertises en capaciteit nodig. Daarom zijn onze teams flexibel en betaal je alleen voor de experts die op dat moment nodig zijn.

Blijven doorontwikkelen

‘Stilstand is achteruitgang’ is in de GIS wereld al helemaal van toepassing. Om in deze markt te kunnen blijven concurreren, is het belangrijk om snel in te kunnen spelen op ontwikkelingen en nieuwe kansen. En dan wil je niet hoeven wachten op jouw softwarepartij. Wij haken op het juiste moment de juiste ontwikkelaars aan om de door jou bedachte nieuwe features te ontwikkelen en te implementeren.

Volledig eigendom

Goede ideeën en unieke oplossingen horen thuis bij de geestelijke vader. Daarom zorgen wij ervoor dat het IP altijd bij onze klanten ligt. Wij weten hoe belangrijk het is om bij innovaties alle touwtjes zelf in handen te hebben en te zorgen dat geen kennis verloren gaat.

Een greep uit onze opdrachtgevers

Logo Mondriaan fonds 1
Sigmax Logo
Radboud
Prorail logo
Beeckestijn Logo
Logo umc utrecht 1
Bolletje Typeface Logo
Logo waterschap
Klok icoon

Snel starten?

Geen probleem. Wij hebben een groot team en zijn flexibel ingericht.

Doelgericht icoon

Doelgericht

Nieuwbouw, moderniseren of doorontwikkeling. Altijd met een helder doel.

Puzzel icoon

Schaalbaar en flexibel

Klein beginnen. Groot groeien. Op- of afschalen? Doen we.

Veilig icoon

In jouw eigendom

De software is volledig jouw eigendom. Geen gedoe.

Gebouw icoon

Meer dan 70 specialisten

Met meer dan 70 experts hebben we altijd de juiste specialisten voor jouw project.

Beste icoon

Hoog kennisniveau

En dat houden we zo.

Neem contact met ons op

Anouk Portret

Snel en vrijblijvend

We helpen je graag!

“Heb je een vraag over jouw softwareproject, wil je meer informatie ontvangen óf kunnen we je ergens anders mee van dienst zijn?”

Bel mij: 026 361 6600

We helpen je graag, neem hier contact met ons op!

Anouk Portret