Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
Software op maat

Zebra printer

Gebruik je Zebra printers voor de labels binnen jouw organisatie? En wil jij jouw Zebra printer graag koppelen aan andere software, om processen te vergemakkelijken? Bijvoorbeeld om automatisch de juiste gegevens en lay-out in de printer te laden? Dan helpen we je graag verder!

Bij Covadis ontwikkelen we maatwerk oplossingen voor Zebra printers en scanners. We verbinden ze op een naadloze manier met overige systemen en software die jij gebruikt. Als maakbedrijf, maar ook binnen andere organisaties, kun je hiermee veel tijd en moeite besparen en fouten voorkomen.

Zebraprinter
Zebraprinter

Zebra printers en standaard software

Zebra is één van de grootste merken op het gebied van thermische labelprinters. Zebra printers zijn krachtige labelprinters met een lange levensduur en komen in de vorm van desktop printers en industriële printers tot mobiele printers. Zebra printers worden gebruikt om (verzend)labels te printen op onder andere kantoren, in winkels, magazijnen en binnen distributiecentra.

Heb jouw organisatie een Zebra printer in gebruik? Dan weet je dat je de labels handmatig in elkaar moet klikken voordat je ze uit kunt printen. Dat kost natuurlijk veel tijd en vergroot de kans op fouten. Daar hebben wij bij Covadis een oplossing op bedacht!

Zebra printer software op maat
Zebra printer software op maat
Automatiseer jouw bedrijfsprocessen

Maatwerk Zebra printer software koppelingen

Met maatwerk software voor Zebra printers is het proces van het samenstellen van de labels te automatiseren. De Zebra printer koppelen we aan de Zebra scanners en bijvoorbeeld aan jullie ordersysteem. Het resultaat van deze koppelingen, is dat medewerkers alleen nog maar de juiste barcode hoeven te scannen, waarop de zebra printer automatisch het juiste label print.

Het grote voordeel hiervan? Door de maatwerk koppeling, automatiseer je handmatige processen. Je bent minder tijd kwijt aan het invoeren en printen van labels. Daarnaast voorkom je fouten. Onderaan de streep leidt dat tot een hogere efficiëntie en kostenbesparing. Minder tijd, minder moeite en meer succes!

Voor een maakbedrijf

Voorbeeld van Zebra printer maatwerk software

Bij een maakbedrijf komt een order binnen. Om deze order te fabriceren, heb je een aantal onderdelen nodig. Via het ordersysteem weet de orderpicker welke onderdelen hij moet pakken. Wanneer hij de barcode achterop de order scant, print de gekoppelde Zebra printer een label met alle relevante data. Denk aan de onderdelen voor de order, het ordernummer etc. Dit label wordt direct op de producten geplakt.

Op het volgende station hoeven de werknemers nu enkel het label te scannen en wordt de juiste order ingeladen, mét bijbehorende wensen en informatie. Zijn de werkzaamheden op dit station voltooid, dan scannen ze de code weer en print de Zebra printer automatisch een nieuw label. Dit label wordt op het gefabriceerde product geplakt en zorgt ervoor dat het product altijd teruggevonden kan worden in het systeem, ook als het al in gebruik is genomen door de consument.

Covadis addick werkt pf
Covadis addick werkt pf
We kijken graag even mee!

Vrijblijvend een videocall?

Covadis zet in op software gericht op nu en de toekomst, waardoor jij je kunt focussen op jouw bedrijf en groei. Maatwerk software voor jouw Zebra printers kan zorgen voor een enorme efficiëntieslag.

Benieuwd of dit interessant is voor jou? Plan gerust een vrijblijvende videocall in met onze adviseur Addick. Hij kijkt graag even met je mee, om je een passend advies te geven. Zo weet jij of maatwerk software voor jouw Zebra printer interessant is.

Wij werken o.a. voor

Venstertechniek logo
Bolletje logo
Cadac Group Logo Transparant
Logo Mondriaan Fonds
Van Raam logo
Prorail logo
Logo waterschap trans 1
Rademaker logo
Beeckestijn Business School logo
Sigmax Logo
Nieuwestroomlogopayoffblauw v2
Forever direct logo
Cooper Vision Logo Groot
Morsinkhoff Rymoplast
Ferro techniek
Concrefy logo
Van Boekel Logo
Qoffy Logo RGB hor Zwart blauw
Mombarg beton
Senefelder logo

Hoi! Ik ben Addick. Wil je vrijblijvend sparren?

Covadis addick werkt