Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
Covadis helpt de wereld een klein beetje groener maken

ConnectedGreen

Bij ConnectedGreen staat de Aarde op één. Hun slimme technologie bevordert de gezondheid van bomen en planten. Sinds 2017 is Covadis betrokken bij deze ontwikkelingen.

Connectedgreen

Voor ConnectedGreen draait alles om het groener maken van de wereld met slimme technologie. Groen is essentieel voor het welzijn van mensen en de planeet, maar het is tegenwoordig niet meer vanzelfsprekend. ConnectedGreen brengt mensen letterlijk weer in contact met groen.

Het ConnectedGreen-systeem bestaat uit draadloze sensoren, een slimme GreenCloud-omgeving en een door ons ontwikkelde applicatie. Het systeem koppelt de gegevens uit de sensoren automatisch met botanische gegevens en weerdata. Vervolgens kunnen boeren, hoveniers, groenvoorzieners, etc. deze applicatie gebruiken om bossen, tuinen, parken of landbouwgronden per zone te monitoren. Ook als ze zelf niet in de buurt zijn!

Slimme taken en alarmen verlagen de drempel tot succesvol tuinieren. Hierdoor kunnen mensen hun omgeving groener maken en groen meer beleven.

Logo connectedgreen

ConnectedGreen is sinds 2017 opdrachtgever van Covadis. De directeur, René Voogt, werkt echter al sinds 2005 samen met Covadis. Onze samenwerking is erg dynamisch. We denken proactief mee met de plannen en ideeën van René.

René is een echte conceptbedenker. Als hij een nieuw plan heeft, presenteert hij dat aan ons. Wij fungeren vervolgens als partner of klankbord en denken kritisch met hem mee. Hoewel René als geo-informaticus een technische achtergrond heeft, is hij geen ontwikkelaar. Hierin kunnen wij hem met onze capaciteit, kennis en kunde bijstaan.

De samenwerking tussen René en Covadis is intensief en het ConnectedGreen-systeem waaraan we samen werken is een doorlopend project.

Voor ConnectedGreen ontwikkelde Covadis:

Lees hier in onderstaande case meer over!

Klok icoon

Snel starten?

Geen probleem. Wij hebben een groot team en zijn flexibel ingericht.

Doelgericht icoon

Doelgericht

Nieuwbouw, moderniseren of doorontwikkeling. Altijd met een helder doel.

Puzzel icoon

Schaalbaar en flexibel

Klein beginnen. Groot groeien. Op- of afschalen? Doen we.

Veilig icoon

In jouw eigendom

De software is volledig jouw eigendom. Geen gedoe.

Gebouw icoon

Meer dan 70 specialisten

Met meer dan 70 experts hebben we altijd de juiste specialisten voor jouw project.

Beste icoon

Hoog kennisniveau

En dat houden we zo.

Neem contact met ons op

Anouk Portret

Snel en vrijblijvend

We helpen je graag!

“Heb je een vraag over jouw softwareproject, wil je meer informatie ontvangen óf kunnen we je ergens anders mee van dienst zijn?”

Bel mij: 026 361 6600

We helpen je graag, neem hier contact met ons op!

Anouk Portret