Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X

Omega Thermo Products

Bij Omega Thermo Products draait alles om Pillow Plates. Het bedrijf uit Enschede is gespecialiseerd in het vervaardigen van tankwanden, bodems, koelpanelen en complete warmtewisselaars die bestaan uit Pillow Plates. Met hun diepgaande kennis en overtuiging van de voordelen van het product, vinden ze altijd een oplossing om producten efficiënt te koelen of te verwarmen.

Omega Header

Tegenwoordig worden de Omega Pillow Plates wereldwijd in duizenden verschillende toepassingen gebruikt. Maar dat betekent niet dat ze bij Omega Thermo Products niet verder innoveren. Want met name in veeleisende industrieën zoals voedingsmiddelen, chemie en farmacie worden de eisen steeds strenger. Om aan deze hoge standaarden te voldoen, is het essentieel dat Omega Thermo Products zich blijft ontwikkelen en verbeteren.

Daarom wil Omega Thermo Products nog een extra efficiëntieslag maken. Ze willen namelijk hun productieproces verder optimaliseren en inzichtelijk te maken. Daarvoor hebben ze Covadis ingeschakeld. Hoe dit is gerealiseerd lees je in onderstaande casestudy.

Nieuwlogo Omega
Het contact en samenwerken met Covadis ervaar ik als zeer prettig en ik zie een sterke relatie ontstaan waarmee we mooie ontwikkelingen kunnen doen.

Tristan Zieverink - KAM & ICT Manager

We helpen je graag, neem hier contact met ons op!

Anouk Portret