Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
Covadis en Rademaker

Flexibele en innovatieve samenwerking met Rademaker

Sinds de oprichting in 1977 heeft Rademaker zich onderscheiden als een voorloper in het bieden van geavanceerde oplossingen voor de bakkerij-industrie. Met een rijke geschiedenis in innovatie, hebben zij een wereldwijde aanwezigheid opgebouwd. Ze staan bekend om hun expertise in automatisering, engineering, hygiëne en de prestaties van hun bakkerijmachines.


In een voortdurend veranderende markt stond Rademaker voor een uitdaging: de noodzaak om hun capaciteit in softwareontwikkeling te verhogen om te kunnen blijven voldoen aan hun kwaliteitseisen en hun aanbod van hoogwaardige productieoplossingen te blijven innoveren. Hiervoor zochten zij contact met Covadis.

Header Rademaker
Urgente behoefte aan een uitbreiding van de ontwikkelcapaciteit

Uitdaging

De initiële vraag van Rademaker was duidelijk: een urgente behoefte aan een uitbreiding van de ontwikkelcapaciteit. Dit is geen eenvoudige taak, aangezien de software niet alleen functioneel moet zijn, maar ook moet voldoen aan de hoogste normen van kwaliteit, veiligheid, en betrouwbaarheid.

230825 Covadis office 0147
230825 Covadis office 0147
Flexibele en pragmatische aanpak

Samenwerking met Covadis

Rademaker koos voor Covadis om deze uitdaging aan te gaan. Als nummer 1 in hun branche staan ze bekend om hun hoge kwaliteitsnormen en Covadis sluit hier perfect bij aan. Via de unieke 'Plug & Pay'-methode van Covadis, kan Rademaker snel ontwikkelcapaciteit en aanvullende kennis inhuren om hun softwaretrajecten te versnellen. Deze methode zorgt voor een efficiënte inzet van middelen, waardoor Rademaker zich kan blijven concentreren op hun kernactiviteiten.


Samenwerking biedt meerdere voordelen

Unieke voordelen

De samenwerking tussen Rademaker en Covadis biedt Rademaker meerdere voordelen. Één daarvan is de toegang tot de collectieve denkkracht van Covadis. Wanneer Rademaker tijdens de ontwikkeling of onderhoud tegen technische uitdagingen aanloopt, hebben de ontwikkelaars van Covadis een team van 50 specialisten klaarstaan om mee te denken en praktische oplossingen te bieden. Dit zorgt voor een meerwaarde die verder gaat dan traditionele detacheringsdiensten. Bovendien biedt de flexibele structuur van de overeenkomst Rademaker de mogelijkheid om snel aan te passen aan veranderende behoeften, met een vast aantal uren voor de kernactiviteiten en flexibel inzetbaarheid voor onvoorziene uitdagingen.

230825 Covadis office 0068
230825 Covadis office 0068
Sterke nadruk op veiligheid en kwaliteit

Technische uitvoering

De technische expertise van Covadis in het ontwikkelen van software, met een sterke nadruk op veiligheid en kwaliteit, sluit perfect aan bij de behoeften van Rademaker. Een specifiek voorbeeld van deze expertise is de vaardigheid in het communiceren met Programmeerbare Logische Controllers (PLC's), een cruciaal element voor de automatisering van Rademaker's bakkerijlijnen. Deze technische capaciteit toont aan dat Covadis meer kan bieden dan alleen code schrijven; wij leveren een diepgaand begrip van de technologische behoeften die essentieel zijn voor de bakkerij-industrie.

Voortdurend onderhoud en doorontwikkeling van de software

Onderhoud en doorontwikkeling

De samenwerking is niet alleen gericht op het aanpakken van de onmiddellijke capaciteitsbehoeften van Rademaker maar omvat ook voortdurend onderhoud en doorontwikkeling van de software. Dit zorgt ervoor dat Rademakers bakkerijmachines altijd voorzien zijn van de nieuwste technologische innovaties en beveiligingsupdates, waardoor hun positie als marktleider in de bakkerij-industrie verder wordt versterkt. De samenwerking tussen Rademaker en Covadis illustreert perfect hoe strategische samenwerkingen kunnen leiden tot vooruitgang in technologische ontwikkeling en innovatie.

Rademaker logo
"Met Covadis hebben we de perfecte partner gevonden voor het ontwikkelen van onze applicaties. Hun toegewijde team van ervaren ontwikkelaars begrijpt onze behoeften feilloos. De no-nonsense mentaliteit zorgt voor een vlotte samenwerking en geweldige resultaten. We zijn meer dan tevreden."

Rob Beffers - Manager Processes, Information & Digitalization

We helpen je graag, neem hier contact met ons op!

Anouk Portret