Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X

React Native developer inhuren

Ben jij op zoek naar een team van developers of één of meerdere ontwikkelaars voor het ontwikkelen van een mobiele applicatie? Voor elk vraagstuk vinden we bij Covadis een passende oplossing. Flexibele inzet, extra capaciteit, doorontwikkeling of een nieuw project, onze ervaren React-Native developers helpen jou het gewenste resultaat te bereiken!

Op basis van jouw vereisten, budget en wensen kijken we wat het best bij jouw project past. Ben jij op zoek naar extra capaciteit voor jouw team? Dan vullen één of enkele van onze React-Native ontwikkelaars jouw team graag aan. Heb je juist een nieuw project of wil je snel ontwikkelen? Dan kun je met een developmentteam van Covadis snel aan de slag.

React native developer inhuren
React native developer inhuren

React-Native in een notendop

React-Native is een framework om mobiele applicaties mee te ontwikkelen. Het is een open-source framework dat is ontstaan vanuit het front-end framework React. Het framework wordt dus net als React actief doorontwikkeld door één van de grootste spelers van de techwereld: Facebook.

Naast dat het framework goed wordt onderhouden, heeft het een uitstekende support en zit er een grote community achter. React-Native heeft een goede performance en is daarmee zeer geschikt voor het ontwikkelen van applicaties. Door React-Native te gebruiken worden applicaties snel, wat

tegelijkertijd zorgt voor een kwalitatief hoge gebruikservaring.

Onze projecten met React-Native

Covadis kiest voor React-Native, omdat het een zogenaamde hybride oplossing is. Hierdoor werken de in React-Native ontwikkelde applicaties op zowel Android als iOS, zonder dat hier andere code voor ontwikkeld hoeft te worden. Handig toch?

Wij hebben React-Native gebruikt in een aantal projecten. Om voor jezelf een beeld te vormen van wanneer wij gebruik maken van React-Native, vind je hieronder een lijst met ontwikkelde applicaties.

Een React-Native developer inhuren

Als je op zoek bent naar developers met kennis en ervaring wat betreft React-Native, dan ben je bij Covadis aan het juiste adres. Onze ontwikkelaars zijn los of als team inzetbaar, schaalbaar en gecertificeerd. Op basis van jouw voorkeuren vinden we samen de beste oplossing voor jouw project.

Met de ontwikkelaars van Covadis ben je verzekerd van:

  • Een snelle start van jouw project;

  • Ervaren React-Native developers;

  • Samenwerken zonder langdurige contracten;

  • Volledig eigendom over de software;

  • Flexibel op- en afschalen van uren en developers.


Wat kost een developer Whitepaper

Gratis download vol tips!

Ben je op zoek naar een ontwikkelaar voor het ontwikkelen van jouw software project? En ben je benieuwd naar het verschil tussen het inhuren of in dienst nemen van een software programmeur? In ons gratis whitepaper vergelijken we de kosten en lichten we de voor- en nadelen toe. Zo maak jij de juiste keuze!

Adviseur Addick - call
Adviseur Addick - call
Plan direct wat in!

Een vrijblijvende videocall?

We komen natuurlijk graag bij je op locatie. Mocht je het fijner vinden om eerst eens vrijblijvend een videocall te doen? Dan kun je via onderstaande link direct een moment inplannen bij onze adviseur Addick.

In een call van een half uurtje kun je hem vragen stellen over jouw project en samen kijken naar de beste aanpak. Dan weet je exact waar je aan toe bent, zonder direct ergens aan vast te zitten.

Via onderstaande link plan je direct iets in zijn agenda:

Klok icoon

Snel starten?

Geen probleem. Wij hebben een groot team en zijn flexibel ingericht.

Doelgericht icoon

Doelgericht

Nieuwbouw, moderniseren of doorontwikkeling. Altijd met een helder doel.

Puzzel icoon

Schaalbaar en flexibel

Klein beginnen. Groot groeien. Op- of afschalen? Doen we.

Veilig icoon

In jouw eigendom

De software is volledig jouw eigendom. Geen gedoe.

Gebouw icoon

50+ specialisten

Waarom ver zoeken als het ook in de buurt zit?!

Beste icoon

Hoog kennisniveau

En dat houden we zo.

Sparren over jouw softwarevraagstuk?

Covadis addick werkt

Addick Hutzezon

Adviseur

“Benieuwd hoe ons team voor jou van meerwaarde kan zijn? Ik denk graag mee over jouw softwarevraagstuk”

Bel mij: 0633726116

Hoi! Ik ben Addick. Wil je vrijblijvend sparren?

Covadis addick werkt