Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
Mobiele applicatie iSeleQt

Mobiele applicatie helpt iSeleQt met inzicht in medewerkers werkgeluk

Covadis helpt klanten van iSeleQt met het inzichtelijk maken van het werkgeluk onder de medewerkers, zodat eventuele problemen vroegtijdig kunnen worden gesignaleerd.

Header heppie 1
Header heppie 1

iSeleQt adviseert bedrijven op het gebied van HRM en ziet er op toe dat medewerkers de kans krijgen hun talenten op de juiste manier in te zetten, waardoor ze prettiger, productiever én beter functioneren. iSeleQt biedt verschillende tools die helpen bij het maken van een goede match én het monitoren van uitzending bij inleners. Deze tools worden o.a. ingezet bij uitzendorganisaties.

Covadis helpt klanten van iSeleQt met het inzichtelijk maken van het werkgeluk onder de medewerkers, zodat eventuele problemen vroegtijdig kunnen worden gesignaleerd. Op die manier kan snel worden ingegrepen, verkleint de kans op verzuim en presteren medewerkers uiteindelijk beter.

De vraag

Kan Covadis een app bouwen waarmee we de flexkrachten van uitzendorganisaties kunnen volgen om te bepalen in hoeverre ze heppie zijn bij hun inlener?

Wij werken o.a. voor

Venstertechniek logo
Bolletje logo
Cadac Group Logo Transparant
Logo Mondriaan Fonds
Van Raam logo
Prorail logo
Logo waterschap trans 1
Rademaker logo
Beeckestijn Business School logo
Sigmax Logo
Nieuwestroomlogopayoffblauw v2
Forever direct logo
Cooper Vision Logo Groot
Morsinkhoff Rymoplast
Ferro techniek
Concrefy logo
Van Boekel Logo
Qoffy Logo RGB hor Zwart blauw
Mombarg beton
Senefelder logo
De oplossing

Heppie-de-Peppie-app voor vroegtijdige signalering van problemen

Covadis heeft een app gebouwd die medewerkers elke week drie vragen stelt. Deze vragen zijn gekoppeld aan een bepaald thema. Een voorbeeld hiervan: “Ik word gewaardeerd om wie ik ben en wat ik doe” Aan de hand van de antwoorden wordt met een algoritme gekeken hoe het met deze kandidaat gaat. Op basis daarvan komt een tekstresultaat naar voren. Deze tekst bevat bijvoorbeeld extra ondersteuning of geeft aan dat het beste contact kan worden gelegd tussen de uitzendorganisatie en de kandidaat.

Heppie de peppie

Het project bestaat uit twee onderdelen: de Heppie-de-Peppie-app, ontwikkeld voor Android en Apple, en een backoffice, waarin alle stamgegevens en grafieken te zien zijn. De backoffice geeft aan hoe medewerkers scoren op de thema’s en worden suggesties gegeven voor vervolgacties.

De applicatie geeft medewerkers inzicht in hun voortgang, de mate waarin ze hun werk zinvol vinden en hun werkplezier. Ook kunnen medewerkers hier hun resultaten bekijken en zelf snel contact opnemen met de organisatie.

Dankzij de Heppie-de-Peppie-app wordt in één oogopslag inzichtelijk hoe het gaat met medewerkers en kan vroegtijdig worden ingegrepen als zij bijvoorbeeld onbenutte talenten hebben, niet op de juiste plek lijken te zitten of aandacht behoeven voor andere (vaak onbelichte) thema’s. Dit voorkomt verzuim, vergroot het werkplezier van de medewerkers én verhoogt de productiviteit.

Voor dit project is gebruikgemaakt van .NET Core, Entity framework, React Native, Sendgrid, Azure function apps en Bootstrap 4.

Klok icoon

Snel starten?

Geen probleem. Wij hebben een groot team en zijn flexibel ingericht.

Doelgericht icoon

Doelgericht

Nieuwbouw, moderniseren of doorontwikkeling. Altijd met een helder doel.

Puzzel icoon

Schaalbaar en flexibel

Klein beginnen. Groot groeien. Op- of afschalen? Doen we.

Veilig icoon

In jouw eigendom

De software is volledig jouw eigendom. Geen gedoe.

Gebouw icoon

50+ specialisten

Waarom ver zoeken als het ook in de buurt zit?!

Beste icoon

Hoog kennisniveau

En dat houden we zo.

Sparren over jouw softwarevraagstuk?

Covadis addick werkt

Addick Hutzezon

Adviseur

“Benieuwd hoe ons team voor jou van meerwaarde kan zijn? Ik denk graag mee over jouw softwarevraagstuk”

Bel mij: +31633726116

Hoi! Ik ben Addick. Wil je vrijblijvend sparren?

Covadis addick werkt