Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
Artificial Intelligence

AI kansen door software integratie

Als je AI wil inzetten om een stap vooruit te zetten met jouw bedrijf, heb je data nodig. Veel data, georganiseerde data en vooral beschikbare data. Gelukkig werk jij al jaren met jouw systemen en heb je dus veel data verzameld door de jaren heen. Klaar, toch?

Helaas ben je er dan nog niet. Want hoe zijn je systemen gekoppeld? Is de data toegankelijk en heeft de data context? En kun jij met al die data AI modellen trainen?

Ontdek alles rondom software integratie en AI op deze pagina.


230825 Covadis office 0065

Onze oplossing is eenvoudig

Koppel al je systemen met een integratielaag - een ‘hub’ die het centrale punt wordt om je data te verzamelen en ontsluiten.

Waarom? Zonder data kun je geen AI modellen trainen. Wil jij dus AI inzetten om jouw werk beter, makkelijker of sneller te maken? Dan is stap 1 om je data beschikbaar te maken. Met koppelingen dus.

Een AI model heeft veel data nodig om getraind te worden, dus hoe eerder je daarmee begint, hoe beter!

Met Enterprise Service

En dat heeft grote voordelen

1/4

Optimaliseer je processen

Minder koppelingen en betere datastromen, betekent preventieve monitoring, een applicatielandschap in eigen beheer en minder handwerk.

2/4

Flexibiliteit

Wissel gemakkelijk van software of voeg en verwijder pakketten toe zonder problemen. Dat betekent ook dat je de investering voor de koppelingen niet in één keer hoeft te doen.

3/4

Zet BI in

Bespaar tijd, bespaar geld en trek betere conclusies. Doordat data vrij kan stromen, kun je alle aangesloten data gebruiken. Daardoor kun je betere conclusies trekken en efficiënt optimaliseren.

4/4

Zet AI in

Automatiseer repetitieve keuzes, kijk vooruit, en optimaliseer je processen voor sneller, beter en makkelijker werk.

Koppel jouw systemen voor je AI inzet

Voor Ferro Techniek hebben wij een database en software gebouwd, zodat zij hun machines met software kunnen aansturen. Met een vision camera kunnen zij nu verwarmingselementen testen, data opslaan en verwerken. Nu (nog) niet met behulp van AI, omdat er niet genoeg data was. Pas als alle systemen goed gekoppeld zijn en de data lange tijd verzameld wordt, kun je aan AI gaan denken.

Ferro techniek

"Met de koppelingen en daarop volgende automatisering besparen we nu al 3 tot 6 fte's"

Addick - contact

“De inzet van BI of AI begint met goed gekoppelde systemen”

Wij zijn Covadis

Bij Covadis zijn we gek op mooie bedrijven met ambities. Bedrijven met uitdagende projecten voor ons, waarmee we door samen te werken de mooiste dingen kunnen maken.

Dankzij onze maatwerk koppelingen kunnen we vrijwel overal data uit halen. Wij helpen je van A tot Z, van de juiste beschikbare data en het trainen van de modellen tot resultaat.

Op zoek naar die totaaloplossing? Laten we in gesprek gaan.

We helpen je graag, neem hier contact met ons op!

Anouk Portret