Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X

Autodemontagebedrijf Gebroeders Klein Gunnewiek

Bij Gebroeders Klein Gunnewiek begrijpen ze de waarde van kwaliteit en expertise. Met een voorraad van ruim 180.000 auto-onderdelen en een specialisatie in bepaalde automotive merken staan ze klaar om aan de behoeften van hun klant te voldoen. Hun toewijding aan milieuvriendelijke autodemontage en recycling van auto-onderdelen benadrukt niet alleen hun vakmanschap maar ook hun betrokkenheid bij duurzaamheid.

220 1
Maak kennis met onze opdrachtgever

Gebroeders Klein Gunnewiek en wat zij doen

Gebroeders Klein Gunnewiek; Autodemontage en motorentechniek zijn dΓ© professionals in het demonteren van auto’s. Op zoek naar onderdelen voor een auto? Dan ben je bij hen aan het juiste adres!

Mvp ontwikkelen
Mvp ontwikkelen
Autodemontage en motorentechniek

Alles over Gebr. Klein Gunnewiek

Bij Gebr. Klein Gunnewiek pakken gemotiveerde, vakkundige en goed opgeleide werknemers afgeschreven auto’s aan. Elk onderdeel wordt hergebruikt en de demontage verloopt op een professionele, milieuvriendelijke wijze. Dankzij hun jarenlang opgedane ervaring en actuele kennis van de technieken, kunnen zij een hoge kwaliteit bieden en zijn ze de grootste in de omgeving. Ook richten ze zich op motor-, cilinderkop-, en versnellingsbakrevisie. En natuurlijk verwerking, opslag en verkoop van de onderdelen!

Covadis pakt samen met Gebr. Klein Gunnewiek het gehele proces aan. Van A tot Z! Je leest er alles over in de case een nieuw systeem voor Gebr. Klein Gunnewiek uit Groenlo en een doorlopend nauwe samenwerking.

Opdrachtgevers waar we trots op zijn:

Venstertechniek logo
Bolletje logo
Cadac Group Logo Transparant
Logo Mondriaan Fonds
Van Raam logo
Prorail logo
Logo waterschap trans 1
Rademaker logo
Beeckestijn Business School logo
Sigmax Logo
Nieuwestroomlogopayoffblauw v2
Forever direct logo
Cooper Vision Logo Groot
Morsinkhoff Rymoplast
Ferro techniek
Concrefy logo
Van Boekel Logo
Qoffy Logo RGB hor Zwart blauw
Mombarg beton
Senefelder logo

Hoi! Ik ben Addick. Wil je vrijblijvend sparren?

Covadis addick werkt