Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X

Geoptimaliseerde bedrijfsprocessen in de maakindustrie

Wil jij meer werk verzetten met hetzelfde aantal mensen? Zoek je een manier om duurzamer en kostenefficiënter te werken? Met standaard software blijf je binnen de gebaande paden en is het lastig om een voorsprong op de concurrentie te krijgen. Jij moet jouw processen aanpassen aan de software, waardoor je niet jouw volledige potentieel kunt bereiken.

Behoud je unieke processen, maar stroomlijn ze met maatwerksoftware. Zo vergroot jij je concurrentievoordeel én geniet je van de gemakken.

Covadis kantoor 2023 29

Daarom kies je voor maatwerk software

Unieke processen

Behoud de unieke processen die passen bij jouw bedrijfsvoering

Grotere voorsprong

Vergroot je concurrentievoorsprong met soepele processen

Vergroot je ROI

Vergroot je ROI door eerder te besparen

Processen die als tetrisblokjes op hun plek vallen

Je kunt ons werk zien als een spelletje Tetris. Jouw bedrijfsprocessen zijn de verschillende blokjes. Jij wil die blokjes zo goed mogelijk op elkaar laten vallen, zodat jij het hoogste niveau kunt bereiken. Zodat jouw bedrijf verder komt.

Het missende blokje om het spel uit te spelen, dat zijn wij. Wij zorgen dat de software in jouw processen past en kunnen deze zo ontwikkelen dat het altijd past bij jouw opstelling. Zo automatiseren wij jouw processen en integreren we deze naadloos in je bedrijfsvoering.

Maatwerk software voor de maakindustrie

Bij Covadis werken we al jaren aan het stroomlijnen van bedrijfsprocessen met maatwerk software. Ook voor de maakindustrie! Van integraties en koppelingen tot slimme IoT oplossingen en gebruiksvriendelijke applicaties, het komt allemaal voorbij.


Onze developers hebben de ervaring én kennis in huis om jou te helpen met jouw software vraagstuk. Dat deden ze onder andere al voor Venster Techniek en Omega Thermoproducts. Hoe die processen verliepen, lees je in die cases!

Venstertechniek logo

"Met de implementatie van het systeem wordt een mooie stap gezet in de automatisering van klantbestellingen en zijn we klaar voor de toekomst."
Thomas Keizer - Product- en Innovatiemanager Venster Techniek

Nieuwlogo Omega
Addick contact min

“”

Het laatste blokje in jouw bedrijfsprocessen

Als je Tetris speelt, heb je soms een specifiek blokje nodig, op een bepaalde plek. Het kan lang duren voor je de juiste tegenkomt en soms werkt het ene blokje het volgende tegen.

Bij Covadis helpen we je dat laatste blokje op de juiste plek te plaatsen, zodat alle processen op hun plek vallen. We helpen jou naar het volgende level.

Welk blokje mis jij? Laat het ons weten, we maken graag kennis met je!

We helpen je graag, neem hier contact met ons op!

Anouk Portret