Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
Online uren- en rittenregistratieapplicatie Legitiem

Efficiënt uren en ritten registreren met nieuw ontwikkelde applicatie

Met de nieuw ontwikkelde registratieapplicatie bespaart Legitiem veel tijd en geld, door inspecteurs op een makkelijke manier hun ritten en uren te laten registreren. Er is daarnaast een reductie van het aantal fouten doordat gegevens niet handmatig hoeven te worden overgetypt.

Legitiem pro webapplicatie urenregistratie

Legitiem uit Duiven is een specialist in het controleren plus inventariseren van gegevens voor diverse heffingen en belastingen. Hiervoor werken ruim honderd Legitiem-inspecteurs door het hele land. Legitiem is al sinds 2005 partner van Covadis. Zodoende heeft het softwarebedrijf al behoorlijk wat toepassingen gerealiseerd voor Legitiem.

Al die inspecteurs werken niet op vaste tijden. Voor de hondenbelasting gaan zij bijvoorbeeld ook ’s avonds op pad. Dit zorgt voor veel verschillende werktijden. Daarnaast werken zij in heel Nederland. Ze zijn dan weer aan het werk in Maastricht en dan weer in Pekela.

Legitiem printscreen 1
Legitiem printscreen 1
De vraag

Een efficiënte en overzichtelijke manier om uren en ritten te registreren

Op de oude wijze vulden de inspecteurs aan het einde van de dag hun uren en ritten in. Denk bijvoorbeeld aan vier uur en tachtig kilometer. Deze stuurden ze dan, veelal via de mail of telefoon, door aan hun coördinator. De coördinator controleerde deze gegevens om ze vervolgens door te geven aan Legitiem. Hier voerde een andere collega ze handmatig in.

Dit systeem vergt veel dubbele invoer van verschillende mensen met allerlei extra handelingen of verzendingen. Hierdoor is het foutgevoelig en onnodig traag.

Een greep uit onze opdrachtgevers

Logo Mondriaan fonds 1
Sigmax Logo
Radboud
Prorail logo
Beeckestijn Logo
Logo umc utrecht 1
Bolletje Typeface Logo
Logo waterschap
Legitiem printscreen 2
Legitiem printscreen 2
De oplossing

De Legitiem urenregistratie webapplicatie

Covadis heeft een toepassing voor Legitiem gerealiseerd waarin inspecteurs via hun mobiele telefoon in een applicatie direct hun uren kunnen invullen. Dat betekent dat ze de handeling op locatie, dus altijd en overal, kunnen uitvoeren. De coördinator krijgt hier na verzending direct een melding van en kan het op zijn eigen mobiel direct controleren en eventueel accorderen of afwijzen.

De applicatie is gekoppeld aan de salarisadministratie. Hierdoor komen de gegevens daar direct in terecht, zonder dat er dubbel ingevoerd of verzonden hoeft te worden. Dit bespaart tijd en de foutkans krimpt aanzienlijk. De applicatie is tevens gekoppeld aan een Exact administratiepakket, waardoor meteen te zien is aan welk Legitiem-project de uren en kilometers besteed zijn.

Techniek

De voor Legitiem gerealiseerde applicatie is ontwikkeld met de volgende technieken:

Klok icoon

Snel starten?

Geen probleem. Wij hebben een groot team en zijn flexibel ingericht.

Doelgericht icoon

Doelgericht

Nieuwbouw, moderniseren of doorontwikkeling. Altijd met een helder doel.

Puzzel icoon

Schaalbaar en flexibel

Klein beginnen. Groot groeien. Op- of afschalen? Doen we.

Veilig icoon

In jouw eigendom

De software is volledig jouw eigendom. Geen gedoe.

Gebouw icoon

Meer dan 70 specialisten

Met meer dan 70 experts hebben we altijd de juiste specialisten voor jouw project.

Beste icoon

Hoog kennisniveau

En dat houden we zo.

Neem contact met ons op

Anouk Portret

Snel en vrijblijvend

We helpen je graag!

“Heb je een vraag over jouw softwareproject, wil je meer informatie ontvangen óf kunnen we je ergens anders mee van dienst zijn?”

Bel mij: 026 361 6600

We helpen je graag, neem hier contact met ons op!

Anouk Portret