Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
De kracht van een bedrijfsapp

Bedrijfsapp laten maken?

Denk je erover na om een bedrijfsapp te laten maken? En zoek je een geschikte softwarepartij om die bedrijfsapp te laten bouwen? Dan ben je bij Covadis aan het juiste adres!

Van concept tot realisatie en verdere doorontwikkeling; met 50+ experts in huis, hebben we voor ieder vraagstuk de kennis en ervaring in huis.

Bedrijfsapp laten maken
Hier kun je aan denken

De kracht van een bedrijfsapp

Een bedrijfsapp (webapplicatie) kan voor vrijwel ieder onderdeel binnen een organisatie ingezet worden. In feite digitaliseer je een deel van jouw organisatie. Daarmee vervang je handmatige, oude processen voor nieuwe automatiseringen.

Dat scheelt een hoop handmatig werk, voorkomt fouten en verbetert en versnelt bedrijfsprocessen. De investering in een goede webapplicatie voor jouw bedrijf is daarmee vaak snel terugverdiend én maakt je organisatie slagkrachtiger.

Doordat de bedrijfsapp op maat wordt ontwikkeld, sluiten we hem naadloos aan op overige processen en software in een bedrijf.

Je kunt daarbij denken aan een app voor interne zaken, zoals administratie, calculatie, offertetrajecten, bestel/ verkooptrajecten, productbeheer, productie- & logistieke processen, projectmanagement of planning. Maar ook een inlogportaal voor relaties of klanten is natuurlijk mogelijk.

De kansen voor jouw organisatie zijn daarmee groot!

De voor- en nadelen

Waarom kiezen voor een bedrijfsapp?

VOORDELEN

Dat een goed doordachte bedrijfsapp veel kansen biedt, is wel duidelijk! Per toepassing zijn de voordelen natuurlijk verschillend. Maar over het algemeen zien we dat de volgende voordelen een belangrijke rol spelen:

  • Versnellen van bedrijfsprocessen;
  • Reduceren van foutkans binnen bedrijfsprocessen;
  • Verminderen van handmatig werk;
  • Grotere medewerkertevredenheid;
  • Concurrentievoordeel;
  • Reduceren materiaalverlies;
  • Verbetering dienstverlening naar klanten en partners;
  • Besparing van tijd en geld.

NADELEN

Of er ook nadelen aan een bedrijfsapp zitten? Dat kan.

Zo komt het voor dat werkzaamheden die voorheen door enkele FTE's werden uitgevoerd, nu volledig geautomatiseerd worden. Daarmee zul je afscheid moeten nemen van collega's of daarvoor een andere functie vinden.

Daarnaast is een maatwerk bedrijfsapp niet in alle gevallen nodig. Zoek je gewoon een simpel boekhoudpakket of een tooltje dat niet gekoppeld hoeft te zijn aan andere bedrijfsprocessen? Dan kan het prima zijn dat je met een standaard, bestaand tooltje uit de voeten kunt. Het internet staat er vol mee. Wanneer het wat complexer wordt, wordt een maatwerk bedrijfsapp interessant. Bijvoorbeeld wanneer je wilt dat de tool volledig gepersonaliseerd is in de huisstijl, unieke functies bevat of koppelingen met andere systemen heeft.

Daar zijn we trots op

Voorbeelden van bedrijfsapps

Bedrijfsapps die écht bijdragen aan een organisatiedoel. Daar doen wij het voor! In het verleden hebben we al heel wat mooie bedrijfsapps ontwikkeld, met ieder zijn eigen doel. Bekijk de voorbeelden:

Focus op een goed rendement

Wat kost een bedrijfsapp?

Zoals je in bovenstaande voorbeelden ziet, is een maatwerk bedrijfsapp op 1001 manieren in te zetten. De kosten variëren daardoor sterk en zijn bijvoorbeeld afhankelijk van het aantal functionaliteiten en koppelingen met andere systemen. We zouden graag een prijsrange geven, maar daar helpen we je niet mee verder.

Daarom bieden we je gratis en vrijblijvend een videocall (of afspraak op locatie) aan. Daarin kijkt onze adviseur Addick graag even met je mee. Op basis van jullie wensen, kan hij concreet adviseren wat je nodig hebt en een prijsindicatie afgeven.

ontwikkeling webapplicatie
ontwikkeling webapplicatie
Helder werkproces voor het beste resultaat

Werkwijze

Voor ieder vraagstuk stellen we een team samen, aangepast aan de behoeften en benodigde specialisaties. Daarmee zorgen we altijd voor maximale efficiëntie en een kwalitatief eindproduct.

We werken altijd volgens een in overleg vastgestelde ontwikkelmethode, zoals een Agile-methode. Heb je de voorkeur voor een hybride aanpak? Dan passen we onze werkwijze daar gewoon op aan. We vinden het belangrijk dat onze ontwikkelmethode helder en overzichtelijk is en werkt voor onze opdrachtgevers. Een duidelijke manier van werken zorgt immers ook voor het beste resultaat.

We werken daarnaast niet met langdurige contracten of moeilijk voorwaarden. Vertrouwen én een goed resultaat zijn voor ons de basis in iedere samenwerking. Het eigendom van de software ligt volledig bij jou en we documenteren goed, zodat de kennis in jouw organisatie gewaarborgd blijft. Zo kan een ander er altijd mee verder, mocht dat nodig zijn.

Een greep uit onze opdrachtgevers

Logo Mondriaan fonds 1
Sigmax Logo
Radboud
Prorail logo
Beeckestijn Logo
Logo umc utrecht 1
Bolletje Typeface Logo
Logo waterschap
Adviseur Addick - call
Adviseur Addick - call
Dat is duidelijk!

Vrijblijvend een videocall?

Een bedrijfsapp laten ontwikkelen; waar begin je dan? Er zijn veel overwegingen en opties. Daarom bieden we je een gratis en vrijblijvende videocall aan. Zo kunnen we kort en krachtig jouw vraagstuk bespreken en kijken wat de beste oplossing is. Daarnaast kunnen we direct even kennismaken, om te zien of er een match is.

Via onderstaande linkje plan je direct een vrijblijvende videocall in met onze adviseur Addick. Hij adviseert je graag, zodat jij exact weet wat de opties zijn.

We helpen je graag, neem hier contact met ons op!

Anouk Portret